fbpx
ka-art

Rólam

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Úgy gondolom, hogy egy közös munka során nagyon fontos, hogy a megrendelőm megbízzon bennem, az ízlésemben és a tapasztalataimban, kérem, olvassa el bemutatkozásom:

“2007-ben végeztem elektronikus grafikusként, ezután különféle munkáim mellett sokáig csak hobbiként foglalkoztam a grafikával, így rengeteg mindent tanultam és fejlődtem az évek során. A képzés során elsajátítottam az Adobe Photoshop, a CorelDraw és pl. a Maya programok használatát, ám ekkor én még csak a pixelgrafika területén alkottam, ez állt hozzám közel.

_________________

2016-ban indítottam egy falmatricákkal foglalkozó saját vállalkozást, ahol már teljes munkaidőben dolgoztam grafikusként, egyedi terveim alapján készült el minden egyes falmatrica, sok olyan projectben vehettem részt, amikre büszke lehetek.  Elkezdődött az életemnek az az időszaka, amikor ráéreztem annak az ízére, hogy milyen  a saját utamat járni. Egyre több megbízással fordultak hozzám az emberek, ennek köszönhetően sokféle munkatapasztalatot szereztem.
Közel tíz évvel a grafikus szakmám megszerzése után elkezdtem a vektorgrafikában alkotni, az Adobe Illustrator és CorelDraw programok teljes körű és mindennapos használatával egészítettem ki tudásomat.

_________________

Idő közben elkezdtem ún. flatlay, details fotók készítését, egyre jobban érdekelt a fotózás, hiszen sok esetben a grafikai munkám elmaradhatatlan része, hogy saját befotózott anyaggal dolgozzak.
Így 2019-ben úgy döntöttem, hogy ezzel az új profillal kiegészülve egy saját grafikai vállalkozást indítok. 
A kiadványok szerkesztéséhez kiegészítettem tudásomat az Adobe InDesign szoftverrel és elkezdtem egyedi videós, stop-motion tartalmakkal is kísérletezni, segítségül hívva az Adobe Premiere-t.”

_________________

Ezen programok ismeretéből kifolyólag és az eddigi munkáim tapasztalaival együtt átfogó tudással rendelkezem grafikai és kreatív anyagok elkészítéséhez. Célom, hogy a továbbiakban is sikeres projecteket vigyek véghez együttműködő partnereimmel, megrendelőimmel. A jövőben szeretnék minél több saját márkás terméket tervezni és kivitelezni.

PARTNEREIM